top of page

Dakkapel reiniging

Dakkapel laten reinigen door Cleanpowerrr!

Bij Cleanpowerrr begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dakkapel in topconditie te houden. Vuil, mossen en algen kunnen de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk verkorten en het aanzicht verpesten. Met onze Softwash techniek zorgen we voor een effectieve en grondige reiniging zonder uw dakkapel te beschadigen.

Dakkapel reiniging

Vanaf 8,50 per m2

Dakkapel reiniging


Scherp geprijst


Proffesionele reiniging


topkwaliteit producten


hoogwaardig eindresultaat
Gespecialiseerde medewerkers en uitstekende klantenservice

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een veilige en efficiënte aanpak, waardoor uw dakkapel er weer als nieuw uitziet. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en streven naar 100% klanttevredenheid. 

De milieuvriendelijke Softwash methode 

De Softwash methode maakt gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen die krachtig genoeg zijn om zelfs het meest hardnekkige vuil aan te pakken. Hierdoor blijft uw dakkapel niet alleen schoon, maar wordt het milieu ook beschermd. 


Kies nu voor Cleanpowerrr's ongeëvenaarde dakkapel reiniging

Waar wacht u nog op? Investeer in de duurzaamheid en esthetiek van uw woning met Cleanpowerrr's ongeëvenaarde dakkapel reiniging. Neem vandaag nog contact op en laat ons uw woning de uitstraling geven die het verdient! 


 Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte

 Voor meer informatie over onze diensten en prijzen kunt u terecht op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Ervaar zelf het verschil en kies voor kwaliteit met Cleanpowerrr.

bottom of page