top of page

Softwash

Waarom kiezen voor Softwash?

Softwash is niet alleen veilig voor oppervlakken, maar ook een effectieve manier om vuil, algen en mossen te verwijderen. Deze vervuiling kan zich vastzetten op oppervlakken en na verloop van tijd schade veroorzaken. Door regelmatig gebruik te maken van softwash reiniging, kunt u deze problemen voorkomen en uw eigendom in goede staat houden.

Onze softwash methode is ook veiliger voor uw eigendommen dan traditionele hogedrukspuiten. Door de lage druk techniek worden de oppervlakken niet beschadigd en blijven ze in goede staat. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw eigendommen en minder kosten op de lange termijn.

Softwash

Vanaf €8,50 per m2

Nieuwste technieken


Beste resultaat


Geen kans op schade


Proffesioneel aangebracht


Hoogste kwaliteit

Hoe werkt Softwash Reiniging?

Bij Cleanpowerrr beginnen we met het analyseren van uw reinigingsbehoeften en het selecteren van de juiste softwash-oplossing voor uw eigendom. Vervolgens brengen we de oplossing gelijkmatig aan op het oppervlak met behulp van een lage druk spuittechniek. Hierdoor wordt het vuil en de vervuiling losgeweekt en grondig verwijderd.

Na het aanbrengen van de softwash-oplossing laten we deze een tijdje inwerken, afhankelijk van de mate van vervuiling. Daarna spoelen we het oppervlak grondig af met osmose water, dat vrij is van mineralen en verontreinigingen. Hierdoor blijft er geen residu achter en krijgt het oppervlak een stralend schone uitstraling.


Onze softwash methode kan worden toegepast op verschillende soorten oppervlakken, waaronder gevels, dakpannen, schuttingen, terrassen en nog veel meer. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw eigendom op een veilige en effectieve manier wordt gereinigd.


Neem contact met ons op

Wilt u ook gebruik maken van onze softwash reiniging voor uw eigendom? Neem dan vandaag nog contact op met Cleanpowerrr en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Onze professionele en ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw eigendom weer als nieuw te laten stralen.

bottom of page