top of page

Glasbewassing

Professionele glasbewassing

Als je op zoek bent naar een specialist in glasbewassing, dan ben je bij Cleanpowerrr aan het juiste adres. Cleanpowerrr is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van glas. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of om de ramen van je huis, Cleanpowerrr biedt de juiste oplossing voor al je glasbewassingsbehoeften.

Glasbewassing

Vanaf €3,00 per m2

Beste materialen


Beste schoonmaakmiddelen


Professioneel onderhoudt


Eenmalig of periodiek


Hoogwaardig eindresultaat

Waarom glasbewassing?

Glasbewassing is niet alleen belangrijk om je pand er mooi en verzorgd uit te laten zien, maar het heeft ook praktische voordelen. Vuil en stof op de ramen kan namelijk de lichtinval verminderen, waardoor het binnen donkerder wordt en de energierekening omhoog gaat. Bovendien kan vuil op de ramen leiden tot beschadiging en vermindering van de levensduur van het glas.

Daarnaast is glasbewassing van groot belang voor de uitstraling van je pand. Het geeft een professionele en verzorgde indruk en kan daardoor bijdragen aan een positieve indruk bij klanten, gasten of bezoekers.


Glasbewassing - Hoe wordt dit gereinigd?

Bij Cleanpowerrr maken ze gebruik van professionele schoonmaakmiddelen om je ramen weer schoon en helder te maken. Dit betekent dat ze gebruik maken van speciale apparatuur en materialen om het glas op een grondige en effectieve manier schoon te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende soorten glas, om zo schade te voorkomen en het beste resultaat te behalen.


Komen wij bij u langs?

Wil je ook genieten van schone, heldere ramen zonder zelf op een ladder te hoeven staan? Kies dan voor de professionele glasbewassingsdiensten van Cleanpowerrr. Of het nu gaat om eenmalige reiniging of periodiek onderhoud, Cleanpowerrr biedt de juiste oplossing voor al je glasbewassingsbehoeften. Neem contact op via de website of telefoon om een afspraak te maken en geniet van het schitterende resultaat!

bottom of page