top of page

Gevelreiniging

Specialist in gevelreiniging

Een schone gevel is niet alleen goed voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar het draagt ook bij aan de levensduur van uw gevel. Bij Cleanpowerrr zijn we gespecialiseerd in het reinigen van gevels met behulp van professionele schoonmaakmiddelen zoals Softwash. Lees verder om meer te weten te komen over waarom gevelreiniging zo belangrijk is en hoe wij dit aanpakken.

Gevelreiniging

Vanaf €8,50 per m2

Beste prijs


Professionele reiniging


Kwaliteit


Nieuwste technieken


gevelreiniging

Waarom gevelreiniging?

Gevels worden dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Dit zorgt ervoor dat uw gevel na verloop van tijd vuil en verweerd raakt. Niet alleen ziet dit er minder fraai uit, het kan ook leiden tot schade aan de gevel en uiteindelijk tot hogere reparatiekosten. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, zorgt u ervoor dat de levensduur van uw gevel verlengd wordt en dat eventuele schade voorkomen wordt.


Gevelreiniging - hoe doen we dit?

Bij Cleanpowerrr maken we gebruik van de Softwash-methode om uw gevel op een effectieve en veilige manier te reinigen. Softwash is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele schoonmaakmiddelen in combinatie met lage druk. Dit zorgt ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil van uw gevel verwijderd wordt, zonder dat de gevel beschadigd raakt. Door de lage druk is deze methode ook nog eens zeer milieuvriendelijk.


geïnteresseerd?

Bent u op zoek naar een specialist in gevelreiniging? Neem dan contact op met Cleanpowerrr en vraag naar de mogelijkheden voor uw gevel. Wij helpen u graag om uw gevel weer als nieuw te laten stralen.

bottom of page